Myytävät asunto-osakkeet

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen asunto-osaketarjontaamme !
Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman erikokoisia ja erilaisia asuntoja, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Osakehuoneistot voivat olla kerrostaloissa, rivitaloissa tai paritaloissa. Paritaloasunnot voivat myös olla kiinteistömuotoisia, jolloin ne löytyvät sivuiltamme omakotitalot-ryhmästä.

Valikoimastamme löytyy sekä kaupunkiasuntoja että asuntoja maaseudun rauhasta.
Ostamalla asunto-osakkeen kauttamme, saat ammattitaitoisen ja henkilökohtaisen palvelun koko ostoprosessin ajan. Olemme aina valmiita auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä ja voit olla varma, että asiantuntemuksemme ja kokemuksemme ovat käytössäsi. Huolehdimme kaikista asunnon kauppaan liittyvistä käytännön asioista jotta sinä voit keskittyä muuton ja uuden kotisi sisustamisen tai remontoimisen suunnitteluun.

Palvelemme yksilöllisesti myös sijoittaja-asiakkaita. Myymme valmiiksi vuokrattuja asuntoja myös huutokaupat.com-palvelun kautta. Tällöin sijoittaja saa valmiin tuoton heti eikä hänen tarvitse hakea vuokralaista asunnon ostettuaan.

Kotisivuiltamme löydät yksityiskohtaiset tiedot myynnissä olevista asunto-osakkeista ja voit selata niiden kuvia ja tietoja, jotta löydät etsimäsi kodin. Voit myös ottaa meihin yhteyttä kotisivujemme kautta niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan uuden kodin.
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan monipuoliseen asunto-osakevalikoimaamme !