Myytävät omakotitalot

Tervetuloa tutustumaan välitettävänämme oleviin omakotitaloihin !
Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman eri tyyppisiä omakotitaloja pääasiassa Lahden kaupunkialueelta. Valikoimastamme löytyy omakotitaloja niin kaupunkialueelta kuin maaseudun rauhastakin. Siis mummonmökeistä luksustaloihin.

Ostamalla omakotitalon kauttamme saat ammattitaitoisen ja yksilöllisen palvelun koko ostoprosessin ajan. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme ovat käytössäsi ja olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä ja selvittämään kaikki omakotitalon ostoon liittyvät asiat kanssasi tai puolestasi.
Voit huoletta keskittyä suunnittelemaan muuttoa uuteen kotiisi.

Omakotitalon ostaminen on iso päätös ja merkittävä investointi ja siksi me haluamme auttaa sinua kaikin mahdollisin keinoin ostopäätöksen tekemisessä. Meiltä saat kaikki tarvittavat asiakirjat sekä kauttamme myös muut ostopäätöksen yhteydessä tarvittavat palvelut kuten kuntotarkastukset.

Kotisivuiltamme löydät yksityiskohtaiset tiedot myynnissä olevista omakotitaloista ja voit selata niiden kuvia ja tietoja ja löytää juuri sinulle sopivan kodin. Voit myös ottaa meihin yhteyttä kotisivujemme kautta niin autamme unelmiesi kodin etsimisessä.

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen omakotitalotarjontaamme !