Myytävät toimitilat

Tervetuloa tutustumaan toimitilavalikoimaamme!
Tarjoamme monipuolisia ja eri käyttötarkoitukseen olevia toimitiloja pääasiassa Päijät-Hämeen alueella. Onko yrityksesi nykyiset tilat liian pienet vai haluatko löytää uuden liikepaikan ?
Valikoimastamme saattaa löytyä sopiva ratkaisu on kyse sitten toimistotiloista, tuotantotiloista, varastotiloista tai liiketiloista.

Ostamalla toimitilan kauttamme, saat ammattitaitoisen ja laadukkaan palvelun sekä asiantuntemuksemme käyttöösi koko prosessin ajan. Huolehdimme kaikista toimitilan kauppaan liittyvistä käytännön asioista ja sinä voit keskittää energiasi liiketoimintasi kehittämiseen.

Kotisivuiltamme löydät yksityiskohtaiset tiedot myynnissä olevista toimitiloistamme ja voit selata niiden tietoja ja kuvia löytääksesi juuri sinulle sopivan. Voit myös ottaa yhteyttä kotisivujemme kautta niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan toimitilan.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimitilavalikoimaamme ja löytämään uudet toimitilat yrityksellesi. Palvelemme myös sijoittajia, jotka hakevat valmiiksi vuokrattuja toimitiloja, joista saa heti tuoton tilille, niitäkin välillä löytyy.