Myytävät vapaa-ajan asunnot

Olemme iloisia voidaksemme kertoa, että välitämme hyvin monenlaisia vapaa-ajan asuntoja ympäri Suomea.
Suomihan on vapaa-ajan asuntojen luvattu maa ja niinpä niitä löytyy Suomesta järvien, lampien ja jokien rannoilta, keskeltä peltomaisemaa, tunturien kupeesta, erämaasta ja melkein mistä tahansa. Vapaa-ajan asuntoja on myös useaa eri lajia siirtolapuutarhamökistä keskellä kaupunkia Tenojoen rantaan. On kesäkäyttöön tarkoitettuja ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia sekä kakkoskodeiksikin kelpaavia.

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisen palvelun ja asiantuntevan neuvonnan vapaa-ajan asunnon ostamiseen ja myymiseen liittyvissä asioissa. Olemme valmiita auttamaan asiakkaitamme löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivan vapaa-ajan asunnon. Vapaa-ajan asunnon ostamiseen ja myymiseen liittyy monia selvitettäviä asioita kuten vesijättömaat, ranta- ja tieoikeudet, osuudet yhteisiin alueisiin, kaava-asiat, rakennusoikeudet jne. On myös erilaisia myyjiä kuten esim kuolinpesiä. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme avulla voit luottaa vapaa-ajan asunnon ostamisen tai myymisen sujuvan mutkattomasti ja ilman huolia.

Oletko ostamassa tai myymässä vapaa-ajan asuntoasi ? Ota meihin reilusti yhteyttä ja kysy lisää. Autamme sinua löytämään etsimäsi ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi.